Korggossen, kroggrossen..krogrosen!

Ok...förklaring kanske.
I fredags var jag hos Amanda på lite middag till att börja med. Vi åt tacos..det var gott, det hade ni gjort bra tjejer!
Efter det hade vi beställt taxi som skulle skjutsa oss vidare till Sandbäcken och Sams klassfest. Vi kom dit och fick betala 20 kr i inträde, vi hade vart där i 10 minuter innan snuten kom. Kanon!
Vi lämnade stället efter 20 minuter.
vi styrde stegen mot krogen, Lilla Krog vart det.
Jag, Emmy, Sara och Foppa gick in och beställde. Vi är ju nybörjare på det här så vi bad bartendern vispa ihop nåt med jordgubb, det vart en mjölkdrink med jordgubb. Den var rätt god. Emelie sörpla i sej den på 5 minuter sen gick hon och blev bjuden av nån kille i baren.
Sen kom Jossan och Ida, beställde drinkar. Dom började flörta med några killar så vi satte oss vi deras bord. Det var en 40-årig gammal äcklig arab som ragga på mej hela kvällen. Usch!
Aja, nog om detta! Jag och Foppa åkte nattbussen hem och sov, Emelie vakna vid 8! Vi åt 5 cheeseburgare på donkan innan vi åkte hem.. :P

Sen var det volleyboll för hela slanten! Först div 1 match som dom vann ganska enkelt. Efter det var det elitmatch mot Tierp som dom inte vann och inte lika enkelt. Förlora med 3-0.
 
På kvällen var det tjejkväll hos Winkler. Med tacopaj, melodifestivalen och spel.
Spel, två lag. HR mot 88! Gissa vilka som vann?
HR, HR, HR! 
Vi spela Så det kna låta, man ska rita, nynna och svara på frågor. Det var riktigt roligt! 
Sen bar det iväg hemåt för att sova innan matchen mot Engelholm.

KVK - Engelholm 2-3
Igen..Förlora med 3-2 när vi var där nere. Vi började i ett högt tempo och vann dom två första. Då trodde säkert många att det var en skräll på gång. Men sen hände det nåt som brukar hända, vi tappade typ koncentrationen eller nåt. vet inte vad som hände! Helt plötsligt var det ett block på andra sidan nätet. Och dom är ju inte små dom tjejerna. Costa Rica hoppar som en giraff och Patterson dunkar nästan 3-meters. 
Men tyckte att vi spelade riktigt bra dom första två seten. Så det är ju klart godkänt!

Ja, nu har vi tagit ut recept till provveckan..vi ska laga en varmrätt och en efterrätt. 
Det ska vara fiskgratäng med räkor och bönor av nåt slag. 
Efterätten ska vara nånting med melon. Jag och Larsson ska provlaga på onsdag. Hoppas allt går enligt planerna!

Michelle - Skrattar sist fattar minst 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback