Klart

Nu är det typ klart. Flyttar in till stan precis när som helst.. :D
Ska bli så skönt..Ida har redan poängterat att vi kommer bli en komplett familj när jag har flyttat in och hon har utsett Agne till mamma. Så det där blir nog bra..

Det här med bloggande mitt i natten är inget att rekommendera men kunde verkligen inte sova så starta upp den här manicken ist. Vet inte varför men det går bara inte. Går upp före 11 på morgonen också..

Har precis släpat in mammas och pappa gamla säng i mitt rum tyst som en mus så dom inte skulle vakna. Tog typ 20minuter när det kunde gått på 2 om dom inte hade sovit. Men tycker det var rätt skickligt av mej..ingen vaknade.

Storgatan, nya adressen..

Träningen

Träningen har börjat igen..i skrivande stund så kan jag inte röra mej från midjan och neråt där det alltså finns alldeles för mycket träningsverk för tillfället. Men så är det ju alltid i början..
Igår månadg började även skolan igen..men inte för årskull 89. Alla vi stannade antingen hemma eller åkte till jobbet imorse. Jag stannade hemma då jag har slutat jobbat på Ica.
Känns konstogt att alla har börjat skolan igen och här sitter jag och får inte träffa alla som vanligt..träffar ingen särskilt mycket. Larsson bara..Emma lite grann..men det är trevligt att träffa alla sen. Man har inte tröttnat på varandra nu, man blir glad när man träffar på nån på stan.

Fick även reda på idag att jag ska bli stadsbo igen..den här gången på norr. Rättare sagt i volleybollhuset. Så då får man väl ha inflyttningsfest eller nåt, hade ju itne det sist menar jag.
Ska bli skönt att flytta hemifrån igen, närmare till allt. Slippa pendla till träningen, det finns mycket positivt med att flytta hemifrån.

Maria har lärt mej lösa japanska korsord, sånadär med siffror som man ska färglägga och till sist om man har gjort rätt så blir det en bild av nånting. Fattade itne först men nu är det ganska kul faktiskt. Får nog ta och köpa mej en såndär bok imorrn innan skoprovningen imorrn..måste komma ihåg att ringa Bea också.

Ojj. vilket långt inlägg det vart! Haha! Det är det mesta som har hänt på den senaste tiden iaf... :D

Katrineholmsveckan

Nu är det alltså Katrineholmsveckan, den årliga KK-Joggen är avklarad. Var nere och tittade en sväng i tisdags efter att jag hade vart på gymmet.
Känner mej duktig som har vart på gymmet och kört stenhårt nu på senaste tiden. En lite klapp på axeln till mej..

Nästa vecka är sista veckan på Ica..känns faktiskt ganska skönt. Ledig..ojoj. Som jag vill vara ledig!! Så mycket!
Men visst känns det trist och inte få in några pengar förns jag hittar ett annat jobb..menmen. Har ju pengar till september iaf..bättre än inget.

Nej, nu ska jag svida om till träningskläder och bege mej till gymmet ännu en gång..
Sen kanske jag svänger förbi stan och kollar lite på GP-loppet..kanskr är intressant, vem vet?

Michelle

...

Hur kan det regna så förbannat i detta jävla land?!