Ännu en natt

Ännu en natt som jag är relativt pigg...
Tittar på nåt program om Vietnamkriget tror jag..faktiskt ganska intressant.
Somande förut vid 5 och sov till 19.40 så det är nog därför jag inte kan sova. Vakande vid 12 också så det kanske itne är så konstigt..men det är ingen bra vana detta. Men det är svårt att ändra tillbaka..

Mitt knä är mycket bättre nu, det har bildats sårskorpor på en del ställen så gissa om jag är där och pillar. Ska försöka att låta bli men det är svårt för dom lossnar när jag kliar. Kliar ja, det gör det hela tiden och inte lite heller. Usch, mitt på knät där det inte satt några påsar har läkt nu och sårskorporna har kommit. Jag har kliat och pilla t bor lite så har en ljusare fläck mitt på..inte det snyggaste. Menmen..

Lördagsnatt

Ida somnade tillslut..fick titta klart på filmen själv. Johanna orka inte heller titta klart..
Jag är ganska pigg.
Tror dom är så trötta för att vi var på Safiren igår, impuls. Vi skulle på förfest borta vid sjkhuset men missade den..det ni! Det var första gången..vi tog tydligen lite för lång tid på oss så när vi kom skulle dom gå.
Vi tog ut pengar och valsade in lite lätt på Safiren..har inte haft så roligt på länge faktiskt. Vi dansade och skrattade helt hysteriskt hela kvällen..allt började med trötta tjejer som bowlade med lite alkohol i kroppen. Shit!

Sitter nu och lyssnar på Mamma Mias soundtrack, massa låtar från filmen. Riktigt bra film..
Tänkte att jag skulle titta på Surf's Up nu också..jag och Ida somnade förra gången vi tänkte titta på den så vi gör ett försök till..

God natt Sverige!

Blåsor

Nu har alla blåsor spräckts. Det är så skönt!
Iofs så kliar det nåt så ininorden så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Men jag cyklade ner till träningen idag vilket kändes jättebra, det gjorde itne ont nånstans och det gick bättre än vad jag hade tänkt mej. Trodde jag skulle behöva gå upp för backarna men icke.
Jaja, det är på bättringsvägen och det går ganska fort faktiskt..

Men nu är det 2 ½ Men..

Söndag

Idag är det söndag och jag sitter och titta på Bridget Jones..inte allt för roligt.
Igår och idag så har vi haft träningsturnering i hallen mot Elverket, Sollentuna och Norsjö. Vi vann mot Norsjö och Elverket..men om ni har läst tidigare inlägg så vart det inget spel för min del. Knät fortfarande inte alls bra..men det verkar vara på bättringsvägen..
Jag fock stå och döma en massa matcher istället..ganska jobbigt när man bara kan stå på ett ben..inget jag rekommenderar.

Jag har tråkigt, alla mina "systrar" sover..dom ska jobba och gå till skolan imorrn så jag får klara mej så bra som möjligt helt ensam..det går nog bra det!
By the way så åkte hela familjebilen ner till hallen idag, det var ett tag sen. Vi hade även kusin Bea med oss.. :D

Akuten

Kom hem från en liten snabbvisit på akuten för en timme sen.
Vred knät ur led på träningen men den hoppa tillbaka lika fort igen. Men det gör ju ont så nu hoppa jag på kryckor ett litet tag.
Det roliga var att när jag och Larsson var och handlade förut så hörde vi på radion att det har hänt en massa tråkiga olyckor den 11 spetember. Jag sa nåt i stil med att man ska ta det lugnt den 11 september för det verkar hända en del saker. Pang! Jag sitter inne på akuten och väntar på röntgenbilder...skumt!
Inte nog med att jag slog hakan i golvet i måndags så jag är fortfarande öm och svullen och har ett litet blåmärke, måste vrida knät igen. Plus att vi spelar i helgen..mycket bra vecka det här!

Jaja, det är sånt som händer. Imorrn ska jag, Larsson och Emma äta i resedan, det ska bli kul iaf! Ljuspunkten den här veckan.. :D

Nu är det 2½ men..

Natt

Sitter uppe mitt i natten trots att jag måste gå upp om några timmar för att åka till Linköping med Larsson.
Ida sitter och löser ett bild sudoku i min bok och när man väl har börjat så kan man inte sluta.
Johanna och Ida kom och crasha här med en pizza efter statt..
Nu har jag sorterat upp alla studentbilderna så dom borde komma upp inom kort när jag är rastlös om dagarna..

Men nu ska jag borsta tänderna och krypa i säng så jag orkar upp igen..

Ny vana

Min nya vana såhär mitt i natten är att först slå på tv för att titta på Sex and the city. Sen följer programmen liksom varandra. 2 ½ men följt av Spin City och slutligen Cheers. Sen är det dags att hoppa i säng alltså vid den här tidpunkten på dygnet. Alldeles för sent egentligen men är man hemma så kan man vara uppe ett tag.
Det är nu jag njuter som mest av att inte jobba och inte gå i skolan..

Måste även börja packa alla kläder och andra småsaker man måste ha när man bor alldeles själv.
Eller själv och själv, det beror på hur man ser på det.
Jag delar övervåningen med Johanna och en trappa ner bor Ida, Ceith och Agne. Så sådär ensam blir jag nog aldrig..
We are family, you know! :D
Det är alltså alltid fest in tha volleyball house varje helg!

Aja, ska bli skönt att flytta in till stan igen..ska köpa tv på onsdag. Trevligt!
Min första riktiga flytta hemifrångrej.. :D