Ännu en...

Ensam kväll med Champions Leauge fotboll. Nu är det Man U - Barca, Man U leder med 1-0.
Kom hem från träningen i Vingåker för ett tag sen, käka. Hungrig som en häst...

Igår åt vi på Olympos med klassen, mycket trevligt!
Annars har vi inte gjort så mycket vettigt..och nu är vi lediga i 5 dar..underbart!

Imorrn bär det först av till Vingåker för lite ärenden.
Efter det så bär det av till Norrköping för lite mys med brudarna. Ska bli mycket trevligt, sen är det bara hem igen för att dra till huset för lite party. Hoppas det kommer lite folk..

- Lite rens skitar magen!

Michelle

Tung dag..

Tung dag i skolan idag.
Vet inte vad jag ska säga men det var jobbigt..
Kändes ok förrut när jag hade nära vänner omkring mej men nu när jag sitter här själv så kommer alla tankar tillbaka. Hade vart trevligt med lite sällskap just nu..
En av oss är ju inte här med oss längre, kommer bli väldigt tomt utan honom. 50 dar innan studenten, fattar bara inte att det hände nu och oss.
Känner mej bara tom..fattar det inte.

R.I.P Gustav, kommer aldrig glömma dej!
Du finns med i våra hjärtan för evigt!

Dart

Fredagkväll med klassfest som vart väldigt lyckad. Ryska posten tillsammans med irländsk julafton..ojoj. Många störtade..kul var det iaf!
Lördag emd lite träningsmatchande mot VVK tjejerna..vi vann men dom hade kul och vi hade kul. Bra kombination. Sen bar der iväg in till stan för tacos hos Sara..gott!
Sen var det bara att göra oss iordning för färd tillbaka till Vingåker, till Robban.
Dartkväll stog på menyn. Aldrig spelat dart förrut men det började jävligt bra, vann dom två första omgångarna. Sen hände det en massa så hanninte så mkt längre..
Mycket trevlig kväll...många allvarliga samtal men det behövdes prata ut lite tror jag..på nåt sätt var det bra att få det sagt till nån men ändå inte.

Ny vecka och nya uppdrag..vet inte vad som kommer hända men det brukar alltid hända nåt roligt. Hoppas på de bästa!

Michelle

Klassfest

Sitter just nu hemma hos Emma och tittar  på That 70's Show...hon gör sej iordning och jag bara väntar på Private Practise och att vi sedan ska bege oss över till Emma A.
Hos Emma är det klassfest ikväll..det var lite oklart vart vi skulle vara i veckan men tillslut så hamna vi i Flen hos Emma. Det funkar nog lika bra det..

Idag så hade vi bara en lektion. Engelska, jag och Sara gjorde fan ingen nytta alls! Vi satt och översatte lite ord i en bok sen fick vi gå. Väntade sedan på att vi skulle ha alkoholhantering 3 timmar senare men Anders sa att vi inte hade nån för det var för några kvar i skolan. Gjorde klart projektrapporten och lämnade in den till Ceith sen var vi klara för idag.
Nu sitter vi alltså här och väntar på att få gå bort till Emma, fixa med lite music och platta håret sen är det bara att köra! :D

Helt plötsligt dyker det upp en grogg från ingenstans! :D Såna överraskningar är trevliga, såna borde jag få oftare!

Michelle - Party ikväll!

Projekt

Idag var dagen för våran tävling i projekt.
Det gick väldigt bra faktiskt...4 av 6 deltagare kom. Synd att Gustav och Oskar inte dök upp, hade vart kul!
Ja, det vart en massa fula kort och efter en och en halv timmes lagning så var det dags för oss att börja jobba..provsmaka!
Det var så helt underbart goda desserter! Mycket bra jobbat, allihopa!
Den som vann var Emelie, jordgubbsdesserten var det godaste jag ätit på länge!

Kolla in alla bilder på hr3.bilddagboken.se

Tränade i Vingåker idag..fick gå center! Där ni! Kan ni tänka er lilla mej som center..det gick inte helt åt skogen!
Ska spela sammandrag där på lördag också..får se om det blir klassfest på fredag då. Bakis spel?

Michelle

Hemma igen

Nyss hemkommen från gymet...massa armövningar! Helt slut, spagetti.
Men det var skönt att få träna lite, körde aerobics på volleybollträningen. Det är ju så sjukt tråkigt! Händer typ inget och man gör samma övningar flera gånger i slowmotion. Hatar det!
Vi är ju där för att träna..

Det jobbiga nu är att jag kommer börja bli hungrig om ett tag och jag orkar inte eller har nån mat att laga hemma.
Är vi förvånade?! Nej!
Börjar faktiskt kurra lite nu men orkar inte..har inte ätit nåt sen lunchen inser jag nu. Det är fan inte bra men jaja, det får gå nu men det måste bli skärpning.
Får skaffa nån som kan ta hand om mej, laga mat och såna grejer. Nån man kan skämma bort också, det vore ju lite trevligt!

Michelle -  Har valkar i händerna efter armövningar.

Träning

Ikväll är det träning igen. Har dragit ner på träningsdosen rejält nu, har "bara" tränat en gång den här veckan. Andra gången ikväll..illa!
Men men, snart drar väl uteträningen igång med fys som heter duga. Konditionsträning och sånt skit som är astråkigt men ack så viktigt!

Idag har vi gjort lite nytta. Har beställt varor till våran tävling på tisdag, känns som vi har lite bättre koll på allting nu.
Ska bli riktigt roligt faktiskt..hoppas allt går bra bara.
Svenska, gjorde inget. Som vanligt, nån som är förvånad?
Engelska, gick igenom lite till det nationella sen fick vi gå. Jag och Sara fick även vara lediga imorrn, för enda lektionen vi har imorrn är engelska på morgonen. Men eftersom vi var duktiga och gjorde klart det vi skulle fick vi vara hemma. Börjar kl 2, gourmetkväll. Förstör en helt underbar dag, men det är sista så..

Har tom lagt in lite nya bilder på bilddagboken. Lite smått och gott...kul att ha alla dom bilderna sen när vi har slutat och så kan man kolla tillbaka på den gamla goda tiden. :P

Nu ska jag äta nåt så jag orkar träna..hoppas vi spelar diggespel. Vi är grymma på det även fast det kanske kommer sluta i bråk och att laget splittras men det är diggespel när det är som bäst. Måste ju få revansch sen i måndags!

Michelle - hr3.bilddagboken.se

Engelska

Sitter här och väntar på att jag ska orka ta tag i den sista delen på engelska uppsatsen. Energin kommer aldrig för jag har ont i huvet och är törstig och vill egentligen bara gå och lägga mej. Men sovmorron imorrn så kan vara uppe lite längre idag, måste göra klart det här idag!
Imorrn måste vi även göra massa projekt arbete, beställa varor och lite allt möjligt....

Studiebesöket dag var sådär. Det var svinkallt överallt! Höll på att frysa ihjäl. Kom hem skapligt iaf så hann träna 30 minuter hemma i Vingåker. Får träna med dom nästa vecka istället, om allt klaffar.

Nej, nu måste jag börja så jag får sova nån gång iår!
Bara att börja sen kommer det nog rinna på av sej själv. Måste verkligen göra det så vi kan vara hemma på fredag. Har bara en lektion och det är engelska 8.25 på morgonen. Har ingen stor lust att gå upp bara för det. För att sen få tillbaka lite senare för att jobba på gourmetkvällen som ingen har beställt bord till. Helt onödigt, men men.
Det löser sej...now it's time for english!

Michelle

Scrubs

Jaha, fotbollen är slut och Liverpool vann med 3-2 efter en mycket spännande avslutning!

Bloggen ska göras om..därför ser den lite halv tacky ut just nu.. Emma ska hjälpa mej för hon är grym på sånt här.
Jag är mindre grym, vet inte alls vad jag håller på med. Med mallar och grejer.. :S

Från att inte ha uppdaterat alls på typ flera månader till att uppdatera 2 gånger på samma kväll..otroligt!

Nu är det Scrubs sen är det fan dags för sängen så jag orkar gå runt på nåt jävla ställe i Nyköping..

Michelle - I'm no superman

Alone

Sitter här för mej själv och tittar på Liverpool - Arsenal..
Ganska bra match faktiskt, 1-1 står det. Fler mål ska det bli..

Imorrn är det studieresa som gäller, jippie.
Åka till Nyköping på studiebesök för att sen äta på restaurangskolan där. Kan ju lika gärna stanna hemma och göra vettigare saker.
Hoppas bara jag hinner hem till träningen, träna hemma i Vingåker imorrn. Ska bli skitkul! Har väntat flera dagar på det här, men då har Robban vart sjuk och idag skulle dom ha nån jävla avslutning i Örebro. Alltid är det nåt..
Men imorrn..då smäller det! Hoppas jag.

Nu ska jag äta lite center och dricka cola till matchen, bättre kan det nästan inte bli!

Michelle