Soft vecka

Denna vecka kommer bli soft..ledig imorrn och på tisdag. Skulle ju inte sitta uppe såhär sent om jag var tvungen att orka upp om ett par timmar.
Sen blir det till att hoppa i kökskläderna och vara i restaurangen en dag sen är det ledighet igen. Inger är tydligen borta så vi tjafsar inte emot. Kanske blir Norrköping med Larsson och Emma.
Fredag, 3 lektioner sedan ölprovning i typ 2 timmar.
Kan ju inte bli en bättre vecka!!

På torsdag kommer det ett lag från Litauen och hälsar på oss, vi ska ha lite träningsläger med dom.
Det kommer bli träning och matcher och matlagning. Laget måste ju har mat också, samma sak gör dom för oss när vi åker till Litauen 27 - 30 december.
Är alla lika bra som Agne så kommer det bli kul...shit vad dom kommer slå ihjäl oss!
Det är lugnt, jag ska stå på rätt plats vid rätt tillfälle.
Om precis 2 veckor är det seriepremiär mot Engelholm, 17.00 i Duveholmshallen.

Fick också reda på igår att alla redovisningar i barteknik har skjutits fram till v.48 eller nåt sånt. Jag som hade gjort klart allt, sen skulle vi inte redovisa.
Måste fixa en praktikplats nu, Andersson. Hoffa flåsar oss i nacken som fan!
Hade ju även inspark denna veckan som förstås HR3 van ganska lätt.
Vann ju överlägset  på klädstrecket, vi visste ju förstås att den skulle vara med så alla 3:or hade dubbelt så mycket kläder som alla andra. Jag hade 3 par byxor lch 2 linnen, killarna hade bikini och bh på sej.
Vi vann lätt även om Mikko och Ceith försökte ta alla våra kläder...don't even try!
Måste säga att jag, Emma och Hanna H är en svårslagen trio i chokladmousseätar grenen! Kanske inte vann i ettan men nu fick vi vår revanch (?)
Även om hälften hamnade utanför...men det var ingen som klagade!

Ska nog knoppa nu, måste plugga lite imorrn också. Får se hur det blir med det!

Michelle - Har ni Sex on the beach? Nope, I wish!


12 september

Har inte uppdaterat på ett tag men det beror på att jag har bott i Malins lägenhet en vecka och innan det har jag bara inte orkat.  
Malins lägenhet..Hon ska flytta till Spanien och spela där. Så då skulle jag få bo där om den inte hade varit så dyr som den är. Det var synd för att jag trivdes verkligen och den var jättefin! Tack för att du tänkte på mej iaf!

Veckan som har gått har jag tränat och vart i skolan. Har varit i resaturangen och haft hand om förrätterna med Christian. Det gick riktigt bra..riktigt fina vart dom.
Igår hade vi vinprovning på dryckeslektionen. Vi drack vitt vin, mousserande, alkoholfritt och nåt annat. Tillsammans till det åt vi kräftor, skagenröra och varm kräftsup. Godaste var det alkoholfria och skagenröran.
Nästa vecka ska vi prova rött vin och choklad. Ska bli ännu godare, hoppas det är god choklad.
Sen på fredag ska vi ha ölprovning i 2 timmar...ojoj, mycket provning nästa vecka.
Imorrn ska jag vara hemma, har bara en svenskalektion sen får vi gå hem igen. Man kanske kan åka hem och jobba hemma ibland.
På fredag blir det lunch i Resedan tillsammans med Linda, Sara och tydligen Mikko och Ceith vad jag har fattat. Lilla Mikko var så söt när han kom fram i köket... :P

I helgen ska vi spela en träningsturnering, Team Valla, Norsjö och Örebro står för motståndet. Ska bli kul att spela igen, hoppas det går bra. Hoppas alla är friska och krya och att alla kan vara med.

Det är väl det som har hänt på sista tiden..
Ska ta och knoppa snart.

Michelle - "Vem ska ha den? Tjejen med det långa håret."