Träning

Ikväll är det träning igen. Har dragit ner på träningsdosen rejält nu, har "bara" tränat en gång den här veckan. Andra gången ikväll..illa!
Men men, snart drar väl uteträningen igång med fys som heter duga. Konditionsträning och sånt skit som är astråkigt men ack så viktigt!

Idag har vi gjort lite nytta. Har beställt varor till våran tävling på tisdag, känns som vi har lite bättre koll på allting nu.
Ska bli riktigt roligt faktiskt..hoppas allt går bra bara.
Svenska, gjorde inget. Som vanligt, nån som är förvånad?
Engelska, gick igenom lite till det nationella sen fick vi gå. Jag och Sara fick även vara lediga imorrn, för enda lektionen vi har imorrn är engelska på morgonen. Men eftersom vi var duktiga och gjorde klart det vi skulle fick vi vara hemma. Börjar kl 2, gourmetkväll. Förstör en helt underbar dag, men det är sista så..

Har tom lagt in lite nya bilder på bilddagboken. Lite smått och gott...kul att ha alla dom bilderna sen när vi har slutat och så kan man kolla tillbaka på den gamla goda tiden. :P

Nu ska jag äta nåt så jag orkar träna..hoppas vi spelar diggespel. Vi är grymma på det även fast det kanske kommer sluta i bråk och att laget splittras men det är diggespel när det är som bäst. Måste ju få revansch sen i måndags!

Michelle - hr3.bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback